Tandartspraktijk Heerde tandarts van Geelen Maarten van Geelen Ellen van Geelen mondhygiëniste
Tandartspraktijk de Tandarts

De praktijk.

Onze praktijk bestaat sinds december 2011 en is gevestigd aan de Molenweg 40A in Heerde, in het bedrijfsgebouw even buiten het centrum. Er is daardoor voldoende, gratis, parkeergelegenheid. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping, en is ook bereikbaar voor minder valide patiënten middels een traplift.

Ons team bestaat uit 2 tandartsen (Maarten van Geelen en Petra Kerstjens), 1 mondhygiëniste (Ellen van Geelen-van der Kolk), 3 preventie-assistente, 1 tandartsassistentes en 1 balie-assistente.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht om samen met u de wensen die heeft aangaande uw gebit, door te nemen. Een prettige sfeer en de vakkundige behandelingen en kwaliteit van ons team vinden wij erg belangrijk.
Om de samenwerking goed te laten verlopen hebben wij enige huisregels, deze vindt u achter deze link: Huisregels tandartspraktijk

Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk de Tandarts verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Mondhygiëne / Orthodontie / Tandtechnicus / Endodontologie / Behandeling van kinderen/ angst.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Patiënt worden

Wij hechten veel waarde aan een optimale mondhygiëne, dit omdat de basis van een gezonde mond begint bij een schone mond! Op deze manier kunt u problemen aan uw gebit voorkomen. Denk aan gaatjes, tandsteen, tandvleesproblemen, maar ook een nare adem! Er is sterke relatie tussen de conditie van uw mond en uw algemene gezondheid. Door te kijken naar de situatie in uw mond en uw wensen, kiezen we samen met u de best passende behandeling voor uw gebit. Indien nodig kunnen we een afspraak voor u inplannen bij de preventie-assistente of mondhygiëniste.

Tevens vragen wij u voor uw eerste bezoek een Gezondheidsvragenlijst in te vullen. Dit zodat wij rekening kunnen houden met te nemen noodzakelijke voorzorgmaatregelen indien nodig. De tandarts spreekt de gezondheidsvragenlijst met u door bij eventuele aanvullende vragen.

Voor kinderen is er een aparte Medische vragenlijst voor kinderen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op deze speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Afspraak

Bij Tandartspraktijk de Tandarts kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 30 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Wij vinden een goede mondhygiëne de basis en hechten hier dan ook veel waarde aan. Tijdens de controle-afspraken beoordelen we of u eventueel doorverwezen wordt naar de mondhygiëniste of preventie-assistente. Tevens gaan wij ervan uit dat alle patiënten voor hun bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste hun mond uitgebreid hebben gereinigd.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden op maandag t/m donderdag. Vrijdag zijn we alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Spoedbehandelingen voeren we zoveel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Wij proberen zoveel mogelijk u bij uw eigen tandarts in te plannen, maar in de spoedtijd is dit niet altijd mogelijk.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen indien mogelijk zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij rekening te houden met uw wensen en uw beschikbare tijd.

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen of annuleren. De afspraak kunt u tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wordt de afspraak niet tijdig geannuleerd, dan zien wij ons genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekering.