Tandartspraktijk Heerde de tandarts Mondhygienste Petra kerstjens
Tandartspraktijk de Tandarts

De praktijk

Onze praktijk bestaat sinds december 2011 en is gevestigd aan de Molenweg 40A in Heerde, in het bedrijfsgebouw even buiten het centrum. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is ook bereikbaar voor minder valide patiënten middels een traplift.

Ons team bestaat uit 2 tandartsen (Maarten van Geelen en Petra Kerstjens), 1 mondhygiëniste (Ellen van Geelen), 1 paro-preventie-assistente, 2 preventie-assistentes, 1 tandartsassistente en 1 balie-assistente. Ook bieden wij stageplaatsen aan tandartsassistentes en mondzorgkundigen in opleiding.

U kunt bij ons rekenen op uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach, een goede functie én voor uw algehele gezondheid en welbevinden. Persoonlijk contact, tijd nemen en kijken naar “het geheel” staan bij ons centraal. Maar ook voorlichting en advisering om problemen te voorkómen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Daarmee is een bezoek aan onze praktijk veel méér dan even kijken of er gaatjes zitten. Spreekt dit u aan, dan bent van harte welkom.

Wij houden de ontwikkelingen in het vak goed in de gaten en werken altijd met de meest recente technieken en inzichten. Tel daar ruim 30 jaar ervaring bij op en je hebt een optimale mix voor kwaliteit. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk de Tandarts verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. U kunt bij ons terecht voor  Algemene Tandheelkunde Mondhygiëne  en preventieBehandeling van kinderen/ pijnklachten in het kauwstelsel zoals hoofdpijn,kaakpijn 

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Patiënt worden

Onze praktijk staat open voor nieuwe patiënten. U bent van harte welkom!

U kunt zich via het inschrijfformulier (onder het kopje ‘formulieren’ ) inschrijven bij onze tandartspraktijk. Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Tevens nemen wij z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken voor een eerste afspraak. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw inschrijving met ons regelen.

Wij hechten veel waarde aan een optimale mondhygiëne, dit omdat de basis van een gezonde mond begint bij een schone mond! Op deze manier voorkomt u problemen aan uw gebit. Denk aan gaatjes, tandsteen, tandvleesproblemen, maar ook een nare adem! Er is sterke relatie tussen de conditie van uw mond en uw algemene gezondheid. Indien nodig ondernemen wij actie om uw mondhygiëne te verbeteren. Desgewenst krijgt u een afspraak bij de preventie-assistente of mondhygiëniste.

Tevens vragen wij u voor uw eerste bezoek een Gezondheidsvragenlijst in te vullen. Dit zodat wij rekening kunnen houden met te nemen noodzakelijke voorzorgmaatregelen indien nodig. De tandarts spreekt de gezondheidsvragenlijst met u door bij eventuele aanvullende vragen.

Voor kinderen is er een aparte Medische vragenlijst voor kinderen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op deze speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Afspraak

Bij Tandartspraktijk de Tandarts kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen binnen 30 werkdagen terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Wij vinden een goede mondhygiëne de basis en hechten hier dan ook veel waarde aan. Tijdens de controle-afspraken beoordelen we of u eventueel doorverwezen wordt naar de mondhygiëniste of preventie-assistente. Tevens gaan wij ervan uit dat alle patiënten voor hun bezoek aan de tandarts of mondhygiëniste hun mond uitgebreid hebben gereinigd.

Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden op maandag t/m donderdag. Vrijdag zijn we alleen telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Spoedbehandelingen voeren we zoveel mogelijk op dezelfde dag uit of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt. Wij proberen zoveel mogelijk u bij uw eigen tandarts in te plannen, maar in de spoedtijd is dit niet altijd mogelijk.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen indien mogelijk zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij proberen daarbij rekening te houden met uw wensen en uw beschikbare tijd.

U kunt uw afspraak telefonisch wijzigen of annuleren. De afspraak kunt u tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Wordt de afspraak niet tijdig geannuleerd, dan zien wij ons genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekering.