Behandelingen informatie – Tandartspraktijk de Tandarts – Heerde
Tandartspraktijk de Tandarts

Behandelingen informatie

Wij nodigen u uit om regelmatig te komen voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek beoordelen we uw tanden en kiezen op gaatjes en bekijken we de gezondheid van uw tandvlees.

Indien er een vervolgbehandeling nodig is, dan kijken we naar de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen. In overleg kiezen we voor de best passende oplossing voor uw gebit.

Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico┬┤s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • de duur van de behandelingen
  • de kosten van de behandelingen
  • alternatieve behandelingen

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de gezondheidsinformatie op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen enkele weken.

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. U kunt door ons worden verwezen naar andere praktijken voor onder meer Kaakchirurgie / Orthodontie / Implantologie.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.