Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken. Belt u na werktijd of is de praktijk gesloten, dan kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Deze wordt vermeld op de ingesproken tekst van het antwoordapparaat op telefoonnummer: 0578-693192. Houdt pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. Houdt u er rekening mee dat er tijdens de spoeddienst vaak contant moet worden afgerekend.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

 

Zomervakantie 2021

Week 29 t/m week 31 is onze praktijk gesloten. In het geval van een zeer dringende klacht, zoals een ernstige pijnklacht, een ongeval of een nabloeding kunt u contact opnemen met de tandartspraktijk zoals aangegeven in het  onderstaande schema.

Indien u afspraken wilt verzetten/annuleren of andere zaken bekend wilt maken verzoeken wij u vriendelijk ons een e-mail te sturen: info@detandartsheerde.nl
Tijdens de vakantieperiode worden de e-mails niet in behandeling genomen. Na de vakantie hopen wij alle berichten zo spoedig mogelijk te verwerken.

Vanaf maandag 9 augustus 08.00 uur zijn wij weer geopend en telefonisch bereikbaar.